Fallout 76 B.E.T.A.
Fallout 76 komt officieel op 14 november uit, maar de eerste kans om het spel te ervaren kan al veel vroeger dan dat zijn.

De Fallout 76 B.E.T.A. (Break-It Early Test Application) wordt eerst gelanceerd voor Xbox One op dinsdag 23 oktober en een week later voor PlayStation 4 en PC-spelers op dinsdag 30 oktober. De enige manier om toegang te krijgen tot de B.E.T.A. is door een pre-order voor Fallout 76 te plaatsen.

Terwijl spelers uiteindelijk unieke avonturen, verhalen en spannende momenten beleven tijdens hun Fallout 76-reis, beginnen ze allemaal hetzelfde: binnen de veilige grenzen van Vault 76 op Reclamation Day. We zijn enthousiast om voor het eerst de eerste stapjes te delen die spelers zetten in het prachtige, ongetemde Appalachia…

Terwijl je wacht op het startschot van de B.E.T.A., laat Bethesda meer van de game zien in de komende weken, waaronder tips voor multiplayer, hoe je de wasteland kan overleven, het maken en aanpassen van je personage en meer! Check geregeld de Fallout website en sociale kanalen voor nieuws en updates over Fallout 76.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...