8-Bit Armies launchtrailer

Om de launch van SOEDESCO’S 8-Bit Armies te vieren hebben ze vandaag een nieuwe trailer op ons losgelaten. In de trailer worden verschillende eenheden besproken met daarbij hun krachtige eigenschappen.
8-Bit Armies is een kleurrijke Real Time Strategie die zowel fysiek als digitaal verschijnt voor Playstation 4, Xbox One en PC.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...