Shadow Of The Tomb Raider Nu Verkrijgbaar


Spelers van over de hele wereld kunnen nu het bepalende moment van Lara Croft beleven

Square Enix®, Eidos-Montréal™ en Crystal Dynamics® kondigen met trots aan dat Shadow of the Tomb Raider ™, het nieuwste deel in de veelgeprezen en bekroonde Tomb Raider®-serie, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam®.

Om de release van Shadow of the Tomb Raider te vieren, heeft Square Enix een verbluffende lanceringstrailer uitgebracht, die meer laat zien van de emotionele reis die spelers moeten maken om het beslissende moment van Lara Croft® te ervaren.

“Ik ben al vanaf het begin bij de reboot betrokken en ik ben heel blij dat ik de afgelopen jaren sturing aan de serie mocht geven,” zegt Dan Chayer-Bisson, game director bij Eidos-Montréal. “Shadow of the Tomb Raider levert iets speciaals voor alle fans van de serie, of dit nu je eerste Tomb Raider-ervaring is of elk deel hebt gespeeld. Het team en ik zijn trots op wat we hebben gecreëerd en we hopen dat spelers overal ter wereld genieten van Lara’s beslissende moment.”

“Met Shadow of the Tomb Raider heeft ons ontwikkelteam fantastisch werk geleverd om tot een aangrijpend einde van Lara’s oorsprongsverhaal te komen, terwijl de game ook de andere sterke punten van ons als studio aan het licht brengt,” zegt David Anfossi, studiohoofd bij Eidos-Montréal. “Eidos-Montréal is goed in het bouwen van boeiende, overtuigende werelden en Shadow of the Tomb Raider zet die traditie op ijzersterke manier voort.”

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider® die ze voorbestemd was te worden.

De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics.

De game is nu beschikbaar voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam®.
youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...