MotoGP™18 vanaf vandaag in de winkel

Het is zover: MotoGP™18 is nu verkrijgbaar in winkels en digitaal voor de PlayStation®4 voor € 69,99, Xbox One voor € 59,99, Windows PC®/STEAM voor € 49,99 en verschijnt op 28 juni op de Nintendo Switch™ voor € 54,99. De MotoGP™18 – Booster Pack DLC is ook vanaf vandaag beschikbaar als download voor € 4,99 om de verdiende reputatie aan het eind van elke race te verdubbelen.
 
Een nieuwe engine, verbeterde graphics, herbewerkte fysica, een getrouwe reproductie van alle elementen in de game, een nieuwe meeslepende carrièremodus en alle officiële content van het 2018 MotoGP™ seizoen zijn maar een paar van de elementen die Milestone’s videogame de meest meeslepende en realistische MotoGP™ ervaring ooit maakt.

Hoofdelementen van de videogame zijn:

  • Het officiële 2018 MotoGP™ seizoen, met alle motorcoureurs en alle 19 officiële banen, waaronder het nieuwe Buriram International Circuit in Thailand;
  • Een getrouwe reproductie van de motorcoureurs, banen en motoren, dankzij het Drone Scanning systeem, voor een 1:1 recreatie van alle details van de circuits, en de 3D scan technologie, waardoor de echte gezichten van de MotoGP™ coureurs voor het eerst in de game te zien zijn;
  • Exclusieve verbeterde functies maken de game-ervaring meeslepender dan ooit, zoals nieuwe cut scenes, de spectator mode die ontworpen is om andere spelers te volgen met verschillende camera’s en te genieten van online matches, en gloednieuwe interactieve tutorials;
  • Verbeterde AI, motorfysica en botsingsysteem, met innovatieve race-ondersteuning voor een meer aangename simulatie op elk niveau;   
  • Een nieuw schaalbaar schadesysteem en banden-managementsystem;
  • Een spannende carrièremodus om naar de top te klimmen van de Red Bull MotoGP™ Rookies Cup naar de MotoGP™ klasse, met een innovatieve bike development setup, waardoor de prestaties van de motoren aanzienlijk verbeteren, evenals de MotoGP™ ID om de progressie bij te houden.

Bovendien vindt dit jaar de lancering plaats van de nieuwe MotoGP™ eSport Championship met meer uitdagingen, meer kansen om te winnen en meer platforms om te concurreren, waardoor de show nog groter en beter wordt dan ooit tevoren. Dit jaar is de MotoGP™ eSport championship beschikbaar via PlayStation® 4, Xbox One en PC, waardoor gamers meer kans maken om Wereldkampioen te worden.
 
Op 18 juli start de MotoGP™ eSport Championship met 8 online uitdagingen, met 2 halve finale live-evenementen en de grote finale in november, live vanuit Valencia. Het eerste halve finale live-event vindt plaats op het Misano World Circuit Marco Simoncelli op 7 september met de 12 snelste gamers. Op 2 november wordt het tweede halve finale live-event gehouden in het Movistar eSports Center in Madrid, waar de snelste 12 van de laatste vier uitdagingen het tegen elkaar opnemen om een finaleplaats. De grote finale vindt plaats op 16 november in Valencia tijdens het MotoGP™ season finale, met een BMW M240i Coupé als prijs voor de uiteindelijke winnaar, met nog een aantal extra exclusieve ervaringen.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...