SQUARE ENIX KOMT MET OFFICIËLE ONTHULLING SHADOW OF THE TOMB RAIDER

Square Enix®, Eidos-Montréal™ en Crystal Dynamics® onthulden vandaag de volledige trailer voor Shadow of the Tomb Raider™, het nieuwste deel in de veelgeprezen en bekroonde Tomb Raider®-serie. De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, en verschijnt op 14 september 2018 voor de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, het PlayStation®4-systeem en Windows-pc/Steam®.

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden.

Camilla Luddington, de ster van de veelgeprezen 2013 Tomb Raider-reboot en het bekroonde Rise of the Tomb Raider®, schittert opnieuw als Lara Croft® in Shadow of the Tomb Raider.

“Dankzij hun ongelooflijke expertise, kennis van de franchise en verregaande creativiteit, levert Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, een overweldigende ervaring met Shadow of the Tomb Raider,” aldus Yosuke Matsuda, directeur en vertegenwoordigende regisseur van Square Enix Holdings Co., Ltd. “Shadow of the Tomb Raider voert de serie naar nieuwe hoogten, en Lara Croft naar nieuwe diepten.”

“In Shadow of the Tomb Raider wordt Lara Croft op nieuwe en onverwachte manieren uitgedaagd”, zegt David Anfossi, studiohoofd bij Eidos-Montréal. “Spelers moeten zich een gevarieerde reeks vaardigheden, gevechtstechnieken en apparaten eigen maken, en die zullen ze hard nodig hebben als ze hopen de dodelijke jungleomgevingen en grafkelders te overleven.”

Gisteravond verwelkomde Square Enix fans, community-leiders, pers en invloedrijke personen op evenementen in Montreal, Londen en Los Angeles, waar ze een voorproefje kregen op het bepalende avontuur waarin Lara Croft de Tomb Raider wordt. Vanaf vandaag is een schat aan informatie, screenshots en meer beschikbaar op TombRaider.com.

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor de Standard, Digital Deluxe, Croft en Ultimate Editions. Bezoek de officiële website voor alle details over pre-order items, de Season Pass, speerpunten in de komende campagne en meer informatie over Shadow of the Tomb Raider.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...