IMPACT WINTER komt op 5 april 2018 naar console

BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Mojo Bones kondigen met trots de releasedatum aan van de consoleversie van IMPACT WINTER. Jacob en zijn robotkompaan Ako-Light, alsook de vier andere overlevenden, maken op 5 april 2018 digitaal hun opwachting op PlayStation 4 en Xbox One. IMPACT WINTER verscheen eerder al op pc via STEAM, maar nu zal je ook je overlevingsskills kunnen testen op console. Koop je de game op PS4, dan ontvang je ook gratis een Dynamisch Thema.
 
“Een enorme dank u – Dank aan iedereen die Mojo Bones en Impact Winter tot nu toe heeft gesteund,” aldus Mark Norman mede-oprichter en Art Director bij Mojo Bones Ltd. “Sinds de pc-versie hebben we alle feedback van harte genomen en manieren gezocht om de game te verbeteren. Zonder meer woorden eraan vuil te maken, zijn we dan ook blij te kunnen aankondigen dat Impact Winter digitaal zijn opwachting maakt op PlayStation 4 en Xbox One vanaf 5 april!”


 
Spelers moeten Jacob en zijn team van vier overlevenden bijstaan – allemaal ondergedoken in een verlaten kerk – en proberen te overleven tot de reddingstimer op nul staat. Team management en survival skills zijn van groot belang! Dankzij je robotkompaan Ako-Light is het gelukkig gemakkelijker om naar grondstoffen te zoeken, nieuwe gebieden te ontdekken, voor licht in de duisternis te zorgen, benodigdheden te dragen en meer. Hulp is onderweg, maar overleef je het tot dan?

IMPACT WINTER verschijnt digitaal op 5 april voor PlayStation 4 en Xbox One.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...