Games with Gold Januari 2018

Met het nieuwe jaar in zicht heeft ook Xbox hun nieuwe line up bekend gemaakt van gratis games. Deze zullen gratis te downloaden zijn voor Xbox Live Gold leden, dit voor zowel Xbox 360 als Xbox One.

Op de Xbox One kan je aan de slag met de actie RPG, The Incredible Adventures of Van Helsing III. Deze zal gratis te downloaden zijn gedurende de volledige maand januari. Vanaf 16 januari kan je ook het spel Zombi gaan downloaden. Zombi kwam origineel uit op de Wii U, op Xbox One is dit een aangepaste versie. Gedurende het eerste deel van januari kan je trouwens het gratis spel Back to the Future: The Game nog downloaden.

Voor de Xbox 360 kan je volgende titels downloaden. Tomb Raider: Underworld zal beschikbaar zijn tijdens de eerste helft van januari, daarna zal deze afgelost worden door Army of Two, een co-op actie game. Dankzij de Xbox One backwards compability kunnen eigenaars van een Xbox One deze games ook downloaden en spelen.

Tevreden met het nieuwe aanbod of mag het toch nog iets meer zijn?

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...