Need for Speed: Payback nu beschikbaar

Ontwikkelaar: Ghost Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform(s): Playstation 4, Xbox One, Origin (PC)


Ghost games en Electronic Arts hebben vandaag aangekondigd dat Need for Speed Payback, één van de best verkopende video franchises, wereldwijd beschikbaar is op Playstation 4, Xbox One en Origin (PC). De auto’s kan je perfect gaan aanpassen naar jouwn behoefte, een diverse open wereld en enkele blockbuster actie momenten die de speler op het puntje van zijn stoel zullen brengen.

“2 jaar geleden heeft EA de franchise onder de loep genomen, hierbij werd er vooral geluisterd naar de fans, wat zij willen. Zo is het spel teruggekeerd naar zijn roots. Snelle auto’s,  epische politie achtervolgingen en een auto die je tot in de puntjes kan pimpen. De ontwikkelaar heeft de lat trouwens nog wat hoger gelegd door Hollywood actie aan het spel toe te voegen.

Kortom een adrenaline rush van begin tot het einde!

Zijn er fans in de zaal? Wij alvast wel!

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...