Conor McGregor op de cover UFC3


ontwikkelaar & uitgever: EA Sports
releasedatum: 2 februari 2018
platform(s): Playstation 4, Xbox One


Vandaag heeft Electronic Arts officieel de nieuwe UFC 3 game aangekondigd. Op de cover zien we niemand minder dan Conor McGregor, de enige atleet die in twee gewichtsklassen tegelijkertijd een wereldtitel heeft. Bij UFC wordt een nieuwe generatie van vechten geïntroduceerd aan het grote publiek, namelijk Real Player Motion.

Deze technologie biedt de meest vloeiende, snelst reagerende vorm van beweging aan die er momenteel bestaat. Qua gameplay wordt een nieuwe carrièremode aangeboden, namelijk G.O.A.T. Bij deze carrière mode zijn de keuzes die gemaakt worden buiten de achthoek (Octagon) even belangrijk als de prestaties binnenin het Octagon.

Deze nieuwe mode zorgt ervoor dat je strategisch toekomstige gevechten kan promoten. Drijf rivaliteit tot op de spits, maak de juiste beslissingen en wordt de grootste aller tijden. UFC 3 zal beschikbaar zijn vanaf 2 februari 2018, dit op Playstation 4 en Xbox One.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...