Final Fantasy XV multiplayer debuutCricket auteur: Blacky2210


Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat FINAL FANTASY® XV-spelers binnenkort hun eigen avatar kunnen maken om samenwerkend met drie vrienden deel te nemen aan epische missies en gevechten. Dit wordt mogelijk door “Comrades”, de eerste en enige online-multiplayer-uitbreiding voor de game.

Vanaf 31 oktober kunnen spelers als overlevenden van de Kingsglaive op reis gaan om meer te ontdekken over de verdwijning van Noctis na de gebeurtenissen in Chapter 13 van de hoofdgame.

Als leden van de Kingsglaive kunnen spelers hun personages uitrusten met koninklijke sigils voor speciale krachten van de Luciaanse bloedlijn. Het is de kunst om met de verschillende personages een strategisch doordacht en evenwichtig team samen te stellen. Naast de gevarieerde multiplayer-missies zijn er ook singleplayer-missies die spelers kunnen voltooien om hun personages te verbeteren.

SQUARE ENIX® heeft ook een gloednieuw muzieknummer uitgebracht: “Choosing Hope”, gecomponeerd door Nobuo Uematsu en gezongen door de Japanse zangeres Emiko Suzuki.

FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES verschijnt op 31 oktober voor de Xbox One en PlayStation®4. Om deze uitbreiding te kunnen spelen is FINAL FANTASY XV vereist. Spelers kunnen MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES apart aanschaffen, of toegang krijgen via de Season Pass. Er is ook een lidmaatschap van Xbox Live Gold of PlayStation®Plus vereist om de uitbreiding te kunnen spelen.

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...