Star Wars Battlefront Gratis Season PassCricket auteur: Blacky2210


Naar aanleiding van Star Wars Battlefront II krijgt iedereen nu de kans om gratis de season pass van Star Wars Battlefront te downloaden.

De season pass is beschikbaar voor de PS4, Xbox One en PC ( Origin ).

Hoe lang dit aanbod geldig zal zijn, is niet bekend. Haast je dus snel en ‘may the force be with you’!

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...