Fifa 18: Speel de demo nu!

Iedere FIFA liefhebber heeft 29 september 2017 met rood omcirkelt in zijn agenda. Dit is namelijk de release datum van FIFA 18. Het spel komt uit op volgende platforms: Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, PC en de Nintendo Switch.

Voor de fans die bijna niet meer kunnen wachten komt EA met een leuk cadeautje. Je kan namelijk vanaf nu de FIFA 18 demo spelen.

In de demo kan je een voorproefje spelen van The Journey: Hunter Returns of warm je op met Aftrap, inclusief een aantal van de beste clubs ter wereld.

De demo downloaden kan je doen door te klikken op onderstaande link.
https://www.easports.com/nl/fifa/demo?Campaign=ww-Sep_13_2017-Email_2-0&Platform=SFMC&utm_campaign=Sep_13_2017-Email_2-0&utm_medium=email&Title=Sep_13_2017-Email_2-0&Country=BE&Team=gem&utm_source=SFMC

Alvast veel spelplezier gewenst!

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...