Road Rage beschikbaar vanaf 24 oktober

Maximum Games heeft aangekondigd dat Road Rage vanaf 24 oktober in de rekken zal liggen. Dit voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Road Rage is een moto actie game waarbij je gaat racen, vechten en jacht maken om zo in een hogere rangorde te komen van een motorbende. Verdien geld, bouw een reputatie op en daag andere bendes uit. Sla de tegenstand neer in meer dan 90 verschillende story- en zijmissies.

Bij de iets oudere gamer zal Road Rage een belletje doen rinkelen. Het lijkt namelijk vrij goed op de klassieker Road Rash. Hierbij moest je ook een race aangaan tegen talloze andere motards en hen proberen één voor één van hun moto te slaan. Een game waar wij pure nostalgische gedachten bij hebben!

De trailer van Road Rage kan je hieronder bekijken. 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...