Prey | PC & Console Trial vandaag beschikbaar

Mis het onnavolgbare sci-fi avontuur niet dat verschillende bronnen al hun “game of 2017” kronen.  Als je een PC gamer bent en speelde Prey nog niet, dan krijg je nu de perfecte gelegenheid.  Vanaf vandaag is de alomgeprezen game, ontwikkeld door Arkane Studios, als Trial voor PC beschikbaar.

Check de video die naar aanleiding van de Trial net werd vrijgegeven:

Vandaag zal Prey ook de status van demo wijzigen naar trial, en dat voor zowel PlayStation 4 en Xbox One. Dat wil zeggen dat iedereen die Prey wil testen vooraleer het aan te kopen zijn progressie in de game kan behouden net als de verworven Trophies of Achievements.

In Prey, word je wakker aan boord van de Talos, een ruimtestation die om de maan heen cirkelt in 2032. Jij bent het middelpunt van een experiment dat als bedoeling heeft de mensheid voor altijd te veranderen, maar de zaak draait verkeerd uit.  Het ruimtestation wordt ingenomen door vijandige aliens en je wordt nu gezocht en opgejaagd.  Terwijl je graaft naar de duistere geheimen van Talos en je eigen verleden moet je overleven door al wat je vindt op het station te gebruiken, je verstand, wapens en nieuwe vaardigheden.

Voor meer info over Prey, surf naar: prey.bethesda.net.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...