Gratis weekend: “For Honor”


Het is geen weer om een hond door te jagen, ideaal dus om je pc of console aan te steken en een weekendje te spenderen achter het scherm. Maar wat wil je nu eens spelen? Al je games heb je uitgespeeld of ben je wat beu gespeeld. De release van enkele toppers laat nog enkele dagen of weken op zich wachten… Wel wij kunnen je een mooi alternatief bieden voor komende weekend, namelijk For Honor.

Het gratis weekend is voor alle platforms, een mooi gebaar van Ubisoft. Eenmaal je de game hebt gedownload kan je met de volledige game aan de slag. De volledige single player (ook in co-op online) kan je spelen alsook 5 intense multiplayer modes. Daarnaast kan je ook aan de slag met alle personages die beschikbaar zijn in het spel.

De reden waarom Ubisoft nu een gratis weekend lanceert is omdat het 3de hoofdstuk, “Grudge & Glory” van start gaat vanaf 15 augustus. Dit is de grootste update dat het spel tot op heden heeft gehad. De update brengt nieuwe heroes (Highlander en Gladiator) alsook nieuwe maps, ranked play en een hoop gameplay upgrades met zich mee.

Op de Playstation 4 en Xbox One kan je aan de slag met For Honor tot 15 augustus 1u59AM en op PC kan je aan de slag tot en met 13 augustus 22u00 PM. 

Voor meer tekst en uitleg kan je altijd terecht op onderstaande website:
https://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/free-weekend/

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...