COD WL Championship 2017Cricket auteur: Blacky2210


De voornaamste Call of Duty-competitie van Activision – ‘s werelds grootste eSport op consoles – brengt 32 topteams uit Noord-Amerika, Europa en Azië/Pacific samen in het Amway Center, waar ze strijden om een prijzenpot van 1,5 miljoen dollar

Volg de competitie online, van 9 – 13 augustus, op MLG

9 augustus 2017 – Meer dan 19.000 Call of Duty-spelers streden dit jaar tegen elkaar – wat Call of Duty maakt tot ‘s werelds grootste eSport op consoles. De 32 teams die de strijd overleefd hebben nemen het nu tegen elkaar op tijdens het 2017 Call of Duty World League (CWL) Championship. Het event gaat vandaag van start in het Amway Center in Orlando, Florida, en wordt gehost door Major League Gaming Corp. (MLG) in samenwerking met Activision Publishing, Inc. De beste teams uit Noord-Amerika, Europa en de Azië/Pacific-regio (APAC) gaan strijden voor hun deel van de prijzenpot van 1,5 miljoen dollar, de titel van 2017 CWL Champions en de eer om het beste Call of Duty eSports-team ter wereld te worden genoemd. Het kampioenschap van deze week is de afronding van een seizoen met de grootste jaarlijkse prijzenpot in de geschiedenis van Call of Duty, met een totaal van 4 miljoen dollar aan prijzengeld.

“Het is een geweldig jaar geweest voor de Call of Duty World League, met meer deelnemende spelers dan ooit, zowel pro’s als amateurs”, zegt Rob Kostich, executive vice president en general manager, Call of Duty. “En dankzij onze samenwerking met MLG hebben we een hoger niveau kunnen neerzetten qua videoproductie, waarbij we honderden uren aan videocontent uitzenden via MLG.tv. Voor miljoenen fans die wereldwijd spelen en kijken komt het allemaal neer op deze week, waarbij ‘s werelds 32 beste teams het tegen elkaar gaan opnemen.”  

Het 2017 CWL Championship markeert de eerste keer dat ‘s wereld grootste eSport op  consoles plaatsvindt aan de Oostkust van de VS. De deelnemende teams komen van over de hele wereld en hebben zich gekwalificeerd met CWL Pro Points. Onder de teams bevinden zich de CWL Global Pro League Stage 1 Playoffs-winnaar Splyce en CWL Anaheim Open-kampioen Luminosity. De CWL Global Pro League Stage 2 Playoffs-winnaar OpTic Gaming zal ook het podium betreden om bikkelharde strijd te leveren voor het kampioenschap.

Hier zijn de groepen voor het 2017 CWL Championship:

GROEP A
OpTic Gaming
Epsilon Esports
Echo Fox
3sUp
GROEP B
Team EnVyUs
Elevate
Projekt Evil
Mindfreak Black
GROEP C
EUnited
Mindfreak
Team Infused
Lethal Gaming
GROEP D
Luminosity
Rise Nation
Supremacy
Team Vitality
GROEP E
FaZe Clan
Red Reserve
Allegiance
Era Eternity
GROEP F
Fnatic
Evil Geniuses
Str8 Rippin
Tainted Minds
GROEP G
Splyce
Ghost Gaming
Millenium
Team Kaliber
GROEP H
Enigma6
Cloud9
Team MRN Black
Rogue

Fans kunnen het championship online volgen via http://cod.majorleaguegaming.com/

Houd rekening dat alles zich afspeelt in Orlando. Dus kijk even na welke groepen je wilt volgen met de UTC tijd.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...