Cars 3: Vol gas voor de winst releaseBeschikbaar op: PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch en Wii U
Cricket auteur: Blacky2210


el-bol-4-3000x1000
Cars 3: Vol gas voor de winst
PS4
PS3
Xbox One
Xbox 360
Nintendo Switch
Nintendo Wii U

Geef vol gas! Warner Bros. Interactive Entertainment en Disney Consumer Products and Interactive Emedia hebben vandaag aangekondigd dat Cars 3: Vol gas voor de winst vanaf nu in België verkrijgbaar is voor de PlayStation®4 en PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch™ en Wii U™. Cars 3: Vol gas voor de winst is ontwikkeld door Avalanche Software. De racegame is gebaseerd op de film Cars 3 van Disney•Pixar en biedt een geheel nieuwe ervaring. Spelers kunnen racen als Bliksem McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm en andere populaire personages terwijl ze de trucs, vaardigheden en strijdtechnieken leren om de ultieme kampioen te worden.

Cars 3: Vol gas voor de winst zet het verhaal van Cars 3 na de laatste grote race voort en biedt een gloednieuwe razendsnelle competitie met bekende en nieuwe gezichten. Spelers kruipen achter het stuur en beleven samen met Bliksem McQueen en Cruz Ramirez actierijke avonturen, terwijl ze zich voorbereiden op de race tegen rivaal Jackson Storm. Het spel bevat meer dan 20 aanpasbare personages, waaronder populaire helden uit de Cars-franchise en een nieuwe generatie racers en meer dan 20 unieke circuits verspreid over 13 iconische raceomgevingen uit de film. In Cars 3: Vol gas voor de winst kunnen spelers hun raceavontuur zelf aanpassen en allerlei nieuwe ervaringen ontdekken.

Spelers kunnen Cars 3: Vol gas voor de winst samen met vrienden of alleen spelen om de diverse racestijlen en -modi nog beter onder de knie te krijgen. Het spel bevat de mogelijkheid om samen te spelen op een lokaal gesplitst scherm. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen of een team vormen en samen thuis spelen, waardoor vrienden en familie gemakkelijk op elk moment aan de race kunnen deelnemen voor gezamenlijk vermaak.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...