Marvel: Guardians of the Galaxy TelltaleCricket auteur: Blacky2210


Je kent ongetwijfeld wel de Telltale Series zoals: “The Walking Dead, Tales from the Borderlands en Minecraft Story Mode”.

De nieuwste serie werd vanaf vandaag 18 april 2017 gelanceerd met Marvel: Guardians of The Galaxy.

De serie bestaat terug uit een episode systeem van 5 afleveringen. Episode 1 is dus vanaf vandaag beschikbaar op PC, Xbox One en de PS4.

Later deze week zal de game ook nog beschikbaar worden gesteld in de app store en de Google Play store.

Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series is een compleet nieuw verhaal over de meest onwaarschijnlijke helden van het universum, het bij elkaar geraapte zootje ongeregeld dat ook bekend staat als Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, en Groot. Vlak na een heftig gevecht ontdekken de Guardians een artefact met ongelooflijke kracht.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...